Wat we doen

Onze Circle is een informele groep van vrouwen tot 45 jaar uit Katwijk en omgeving met verschillende beroepsgroepen en achtergronden. We komen elke maand bij elkaar. We beginnen dan met borrelen en bijkletsen, eten wat en starten met de vergadering. We bespreken onze serviceprojecten, acties en de status daarvan of doen we een activiteit.

Geschiedenis

Ladies’ Circle aan Zee is ontstaan tijdens een feestje van de Tafelronde Katwijk/Noordwijk. Het leek de Tafelronde “partners” geweldig om iets dergelijks voor vrouwen te realiseren. Met elkaar de handen uit de mouwen te steken voor een goede zaak. Ideeën borrelden op. Er werd beslist niet gedacht aan een theekransje, maar een eigentijdse, maatschappelijk betrokken vrouwenclub. Er kwam contact tot stand met Ladies’ Circle Nederland. Na flink wat voorbereidingen was de eerste bijeenkomst op 12 april 2004 een feit. Op 17 september 2005 zijn wij officieel geïnstalleerd als Ladies’ Circle aan Zee, de 52e Nederlandse ladiescircle (LC52).

In de afgelopen jaren bracht Ladies’ Circle aan Zee met haar activiteiten vele duizenden euro’s bijelkaar. Ook staken de leden regelmatig de handen uit de mouwen om het verschil te maken door onze persoonlijke inzet en betrokkenheid. Zo steunden we meerdere projecten, lokaal en nationaal.

Bestuur

Het bestuur van 2019-2020 bestaat uit drie Ladies:

Cindy Beugelsdijk: Voorzitter

Ilena van der Plas: Secretaris

Cheressa Zandstra: Penningmeester

Motto 2019/2020

Het motto van dit jaar is : Vriendschap & Service

 

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie over Ladies’ Circle Aan Zee of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar lc52@ladiescircle.nl

Foto's