Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrijdag 9 maart 2018 is het weer Wingo-tijd!

11/01/2018

Op vrijdag 9 maart keert onze populaire Wingo weer terug. Bij Strandpaviljoen Surf en Beach kunnen 100 dames weer genieten van een avond vol entertainment, waarbij de bingo en de wijnproeverij natuurlijk centraal staan!

Winnen en van wijn genieten
Dit jaar vindt de Wingo plaats bij het gezellige en geheel vernieuwde Strandpaviljoen Surf en Beach. De toegang is € 37,50. Voor dit bedrag kun je drie rondes bingo spelen, vier wijnen met bijbehorende hapjes proeven en genieten van een spannende avond!  Drink je geen alcohol? Dan regelen wij een alternatief. Eventueel overblijvende prijzen worden door middel van een extra verloting uitgereikt. Hiervoor kun je op de avond zelf loten kopen. 

Goede doel: World Servants Rijnsburg
De opbrengst van deze Wingo is bestemd voor de World Servants Rijnsburg. Zij vertrekken later dit jaar met een groep van meer dan 30 jongeren naar Myanmar om daar een dokterswoning te gaan bouwen bij een ziekenhuis dat is gespecialiseerd in het behandelen van (ex)leprapatiënten.

Slechts 100 kaarten beschikbaar
Er zijn weer mooie prijzen te winnen, de hoofdprijs is een verblijf in een Strandhuisje van Surf en Beach! Dus deelnemen is zeker de moeite waard. Er is bij het strandpaviljoen plaats voor maximaal 100 personen, het aantal kaarten is dus beperkt. Wees er daarom snel bij!

Kaarten zijn vanaf 1 februari te koop bij Parfumerie Douglas aan de Voorstraat in Katwijk. Vooraf reserveren is helaas niet mogelijk.