Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke opbrengst Wingo voor World Servants

12/03/2018

De honderd beschikbare kaarten waren binnen enkele minuten uitverkocht. Dus vanzelfsprekend hadden de aanwezigen, allemaal dames, er zin in op vrijdagavond 9 maart! Zij genoten van een compleet verzorgde avond, met heerlijke wijnen, lekkere hapjes, entertainment. Ook konden zij natuurlijk mooie prijzen in de wacht slepen. En dat allemaal voor het goede doel: in totaal werd € 4.750 opgehaald voor het project van de World Servants Rijnsburg in Myanmar.

Onze Wingo vond dit jaar plaats bij het prachtige vernieuwde paviljoen van Surf en Beach. De presentatie was in handen van ras-entertainer Ruby van Urk, die het publiek al snel in de stemming kreeg voor een gezellige avond. In totaal waren er zo’n 70 prijzen te winnen, allemaal gratis beschikbaar gesteld door gulle lokale ondernemers. Hieronder (natuurlijk) worsten en wijn, maar ook grotere prijzen, zoals een fotoshoot door Ted Denies, een mooie tas van Juffers, een weekendje cabriorijden door Van Poelgeest, een was-abonnement van Garage de Jong of toegangskaarten voor Ladies of Soul. De hoofdprijs was een verblijf in een strandhuisje van Surf en Beach.

We ontvingen van de sponsors zovéél prijzen, dat deze lang niet allemaal tijdens de bingo weggegeven konden worden. Hiervoor vond, ná het officiële programma, een super-loterij plaats.

Goede doel: World Servants Rijnsburg
De opbrengst was bestemd voor de World Servants Rijnsburg. De organisatie vertrekt later dit jaar met een groep van meer dan 30 jongeren naar Myanmar om daar dokterswoningen te bouwen bij een ziekenhuis dat is gespecialiseerd in het behandelen van (ex)leprapatiënten. De opbrengst van de Wingo helpt hen om de trip mogelijk te maken, er worden onder andere bouwmaterialen van aangeschaft. Een aantal van de jongeren was ook op de avond zelf aanwezig om ons te ondersteunen.

We kijken terug op een geslaagd evenement: “Deze mooie opbrengst  is mede te danken aan onze sponsors. Zij stelden niet alleen ontzettend veel prijzen beschikbaar, maar zorgden er ook voor dat we de hapjes, drankjes, entertainment en aankleding van de zaal voor een zo laag mogelijke prijs konden realiseren. Maar onze dank gaat vooral uit naar de enthousiaste deelnemers. Het is jammer dat niet iederéén met een prijs naar huis kon gaan, ze hadden het zeker verdiend!”

We kijken met trots terug op deze alweer de derde editie van de Wingo en gaan bekijken of we het evenement in de toekomst nog een keer op onze agenda kunnen zetten.