Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuur en leden

Onze leden zijn: Penny Kromhout, Nancy van der Kwaak, Marjolein de Jonge-de Vries, Anne Marie Buunk, Sandra van As-Goddijn, Jolanda Kales-Kerklaan, Martine de Vries-van Beelen, Ilena van der Plas. 

Van april 2018 tot april 2019 is het bestuur van Ladies' Circle Aan Zee:
Voorzitter - Annemarie Guijt-Messemaker
Secretaris - Cheressa  Zandstra
Penningmeester - Cindy Beugelsdijk

Hieronder leggen we zelf uit waarom we bij de Ladies' Circle aangesloten zijn. 

Annemarie Guijt (40 jaar, lid sinds april 2015)
'Voordat ik zelf lid werd van de Ladies’ Circle had ik niet echt een goed beeld van wat een serviceclub precies doet. Ik had het idee dat er alleen zeer vermogende dames met veel vrije tijd bij aangesloten zouden zijn, die vooral gala’s enzo organiseerden. Ik ben blij dat ik toch eens ben komen kijken, want de praktijk lijkt hier helemaal niet op!

De Ladies’ Circle Katwijk bestaat uit hele normale meiden, die gewoon graag iets voor een ander doen en het gezelliger vinden om dat met elkaar te doen. De groep is heel divers, iedereen brengt iets anders in: de een kent veel mensen, de ander is heel creatief en de derde is erg goed in plannen en organiseren. Kortom, we zijn een club met spontane en actieve dames, die met elkaar delen dat we het leuk vinden om dingen te organiseren voor het goede doel.

Het lidmaatschap van de circle brengt mij ook veel gezelligheid. De maandelijkse vergaderingen zijn er niet alleen om te overleggen over onze projecten. Ik zie het ook een avondje voor mezelf; even lekker bijpraten met andere vrouwen die net als ik een druk leven hebben met werk, gezin, opleiding, familie, etc. Bovendien organiseren we ook vaak sociale activiteiten. Een lekkere high tea of een tennisworkshop bijvoorbeeld. Dingen die je zelf niet zo snel doet, maar die met een groep juist heel leuk zijn!

In het bestuursjaar 2017-2018 was ik secretaris van onze Circle en van april 2018 tot april 2019 ben ik voorzitter. Deze rollen in het bestuur hebben mijn betrokkenheid bij onze club en onze projecten nog verder versterkt. Het brengt mij verdieping en helpt me ook om me verder persoonlijk te ontwikkelen.'

Jolanda Kales (40 jaar, lid sinds januari 2015)
'Toen ik gevraagd werd voor de Ladies’ Circle aan Zee heb ik best wel even getwijfeld, ik had al een druk bestaan met drie kinderen, manlief met een drukke baan en zelf een startend en groeiend eigen bedrijf.

Maar na drie keer mee mogen “draaien” heb ik de keuze gemaakt, ik gun mezelf deze tijd voor de Ladies Circle. Doordat de vergaderingen 1 x per maand zijn, kunnen deze goed ingepland worden thuis. De taken en commisies bij de circle worden goed verdeeld en daarom is de belasting prima te doen.

Daardoor kan ik nu wel een bijdrage leveren aan verschillende goede doelen, heb ik tijd voor vriendinnen die ik anders niet zal ontmoeten en mijn gezin krijgt nu ook een goed idee van en doet ook regelmatig mee aan mooie service projecten.

Het was een goede beslissing waar ik tot op heden nog geen moment spijt van heb gehad. Mijn dochter (11 jaar) wil eigenlijk nu ook al lid worden.'